Skippa vidare

Fri Frakt inom hela Sverige! │ Frågor? Ring oss på: +46 725 387 438

Policyer

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Garantier

LiFePO4 celler har 3 års garanti

Daly Smart BMS har 3 års garanti

TBB Power Inverter-laddare har 3 års garanti

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om den paketerats fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Returer skickas till:
Hammingo AB
Skällaredsvägen 80
439 32 Onsala

Leverans

Leverans sker med DHL inom ca 2-3 arbetsdagar (Levereras som farligt gods). Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

 

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Alla priser är inkl moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:
Visa, Mastercard och Klarna

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:
Hammingo AB
Skällaredsvägen 80
439 32 Onsala

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 7 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Kundvagn stäng

Din kundvagn är för nuvarande tom

Börja handla
stäng