Om Oss

Vi är en familj som har jobbat med båtar och fordon över 30 år och gillar att vara ut i naturen om sommaren och vara så självförsörjande så mycket som möjligt. Vi vill helt enkelt själva bestämma när det är dags att söka upp en hamn för att fylla på vatten, mat och el.

Bakgrund

Det finns många bra lösningar och många seriösa batteritillverkare, men tyvärr också en överväldigande del som inte är seriösa och tillverkar rent ut sagt riktigt dåliga batterier.

Anledningen till att det är så, är att det inte är så lätt att kontrollera kvalitén och kapaciteten på ett batteri. Det är enkelt att mäta hur många volt man har, men amper (kapaciteten) att batteriet verkligen levererar det som står på kräver lite mer kunskap, utrustning och tid.

Om vi tittar på ett Litiumbatteri (LiFePO4) så är det väldigt lätt att ”gömma” ingående komponenter i batteriet och för att se vad som finns i måste man bryta upp batterilådan och kolla, vilket i många fall gör batteriet obrukbart.

Om du skulle öppna LiFePO4 batteriet från några av dem stora kvalitets batteritillverkarna, så skulle du i många fall hitta exakt samma celler och BMSer som du ser här på BatteryGo.

Vi vill erbjuda så bra kvalitet som möjligt till ett bra pris, i många fall mer än 50% lägre kostnad. 

Det finns otroligt många fördelar med våra LiFePO4 batterier vilket ni kan läsa om under ”Övergripande information om LiFePO4”, men det finns också ett par saker man ha koll på.

Varför BatteryGo?

Vi har själva letat efter bra batterier till bra priser och som sagt det är inte helt enkelt. Vi har ägnat lång tid att hitta tillverkare med bra kvalitet och som är riktigt seriösa så att vi kan erbjuda rätt matchade och balanserade 3,2V celler som man enkelt kan bygga ihop till ett 12V eller 24V batteri som skyddas av en kvalitets BMS.

Vi visar hur man enkelt och smidigt kopplar ihop celler och BMS till ett komplett 12,8V eller 25,6V batteri till vad vi tycker är riktigt prisvärda lösningar.

Vi erbjuder 3,2V Grade A celler från 120AH till 280AH:

Matchade 3,2V celler med:

Samma kapacitet.

Samma volt.

Samma interna motstånd.

5-års garanti.

Batteriövervakning:

Aktiv BMS (Battery Management System) S4-S16 från 80AH till 500AH med eller utan Bluetooth koppling.