Idén om BatteryGO föddes för länge sedan. Som många
andra idéer uppstod den i frustration. Varför var det så svårt att som svensk köpa bra högkvalitativa batterier som man kan montera själv och anpassa till
sitt eget behov? Frustration blev till handling och idag har vi som familj drivit BatteryGO sedan 2019 år.

Vi har alltid trivts bäst i rörelse, vare sig det varit på havet eller på vägarna. Friheten att färdas oberoende av omvärlden och slå läger där man vill är det bästa vi vet. Vi, och många med oss, vill leva så här och då behöver vi tillförlitliga batterier. Därför har det känts självklart att hjälpa andra hitta en enkel och tillförlitlig lösning i en djungel av fabrikat, batterityper och laddningslösningar.

Bild på familjen hammar, ägare av företaget BatteryGO som säljer och ger expertis inom litiumbatterier, LifePo4, Daly Smart BMS:r, m.m. Vi har fakta om solceller och hur man lagrar energi på ett effektivt sätt med hjälp av LifePo4 batterier.

Varför BatteryGO?

Vi har letat efter bra batterier och service, samt saknat svar på de frågor vi haft kring installation; Hur funkar det i min båt eller husbil? Vad behöver man tänka på? Hur kopplar jag in ett litiumbatteri med BMS? Behöver jag byta laddare? När ska jag använda en DC/DC? Hur fungerar det ihop med min generator? När vi inte kunde få svar på våra frågor startade Batterygo, för att ta dö på myterna och tillhandahålla fakta och tillförlitliga batterier. Att byta till våra LiFePO4 batterier är inte komplicerat och man behöver inte byta generator, laddare eller många andra delar av sitt elsystem.